KENIA-TANZANIA (2005)

Tijdens onze rondreis door Kenia en Tanzania hebben we achtereenvolgens Mount Kenya, het Victoriameer, Serengeti NP en de Ngorongorokrater bezocht. In Kenya bezochten we beroemde parken als Samburu en het Nakurumeer, maar ook minder bekende plekken, waarbij de overweldigende natuur, de wandelmogelijkheden en de contacten met de bevolking garant stonden voor afwisseling. In Tanzania bezochten we  het Serengetipark en de Ngorongorokrater. We eindigden de reis in Nyali aan de kust. In het resort genoten we na van de fantastiche safari’s en de vele indrukken die we hadden opgedaan.

Afrika is een boeiend, groot continent, met een fabelachtige, afwisselende natuur. Kenya en Tanzania liggen in Centraal Afrika. We reizen met een gezelschap. Met de trein en trucks en tijdens de safari’s ook met jeeps trekken we door de twee landen.

Vanwege de veiligheid kan niet elke route genomen worden. Afrika kent veel stammen, die elkaar onderdrukken en vijandig benaderen. Afrika is een smeltkroes. Afrika is heel bijzonder. Een indrukwekkend continent, waar fascinerende mensen wonen. Afrika is in één woord één groot avontuur. Onze belevenissen hebben we vastgelegd in een video.

Nairobi – Mount Kenya