LINGEPAD

Het Lingepad en het Oeverloperpad zijn samengevoegd tot het Grote Rivierenpad, dat loopt aan de noordzijde van Rotterdam van Hoek van Holland langs de Rottemeren naar Kleve in Duitsland. Wij hebben gelopen met de verouderde boekjes van de twee oorspronkelijke routes. In het 2e deel, het Lingepad, eindigt de route in Wyler, Dld en begint in Leerdam. Het boekje us uitgegeven door Wandelplatform-LAW, Amersfoort (ISBN 907106852-8).

Het Grote Rivierenpad is  een samenvoeging van twee toppers, het Oeverloperpad en het Lingepad. Het pad volgt de oer-Hollandse rivieren Nieuwe Waterweg, Oude Maas, Lek, Linge en Waal.

Het boekje is verkrijgbaar bij Wandelplatform-LAW, Amersfoort (ISBN 9789071068870).

Leerdam – Beesd                                                                                                                             Beesd – Buren                                                                                                                                 Buren                                                                                                                                                Erichem (Buren) – Pottum (Ochten)                                                                                                    Pottum (Ochten) – Slijk-Ewijk                                                                                                       Slijk-Ewijk – Wychen (Dld)

Klik hier voor de volledige kaart op Wandelnet voor wandelend Nederland.

Routemarkering